Industrijska obuka | Rockwell Automation distributor | ControlTech

Razlike u industrijskim vještinama zaposlenika stvaraju  pritisak na radnu snagu u proizvodnji kao nikada prije. Isto tako, raste i stupanj kompleksnosti operativnih i tehničkih sistema koje ljudi u proizvodnji moraju dizajnirati, učiniti operabilnim i na kraju održavati. Shodno tome, nužno je imati djelatnike sa  širokim rasponom vještina kako bi bili sposobni zadovoljiti zahtjeve više radnih mjesta.

Generacija nekadašnjih kvalificiranih radnika odlazi u mirovinu, odnoseći sa sobom dragocjene vještine i znanja.

Nudimo vam širok raspon mogućnosti obrazovanja za vaše djelatnike, od online tečajeva vođenih od strane iskusnih stručnjaka do certificiranih programa i radionica. Iskoristite ove prilike kako bi se vaši djelatnici razvijali, kako bi učili i rasli.

Naše opcije obrazovanja pomažu vam prevladati razlike u obrazovanju  kako između zaposlenika tako i  poslodavaca.

 

Učenje + trening (uključuje online tečajeve)

Naši virtualni tečajevi e-učenja uključuju niz temeljnih tema i tema specifičnih za proizvode kako bi se pružilo rješenje za obuku svjetske klase izravno u podnicu vaše tvornice ili lokaciju po vašem izboru. Svaki modul za učenje sadrži aktivnosti, softverske simulacije i demonstracijske videozapise koji pomažu u jačanju koncepata učenja. Pronađite niz tečajeva koji pokrivaju glavne tehnologije automatizacije, uključujući kretanje, pogone, kontrolu, vizualizaciju i umrežavanje.

 

Online tečajevi

Naši online tečajevi nude širok raspon  specifičnih tema o  proizvodima i uslugama te mogu biti primijenjeni gdje god vam to odgovara. Svaki modul učenja sadržava aktivnosti, simulacije software-a, i video prezentacije pomoću kojih jačamo koncepte i načine učenja.

Pronađite raznolike tečajeve koji pokrivaju tehnologije u automatizaciji, uključujući servo motore, frekventne pretvarače, PLC-e, vizualizaciju(Scada sustavi, programske aplikacije, upravljački paneli...) i mrežnu opremu(komunikacija).

 

Obuka na daljinu

Smanjite troškove obuke, uštedite vrijeme i implementirajte učinkovitije korištenje vaših ulaganja u obuku.

Standardno iskustvo i program tečaja u daljinskom formatu koji je dostupan za odabrane tečajeve (Logix i softver). Sastav predavanja i praktičnih laboratorija koristeći stvarne radne stanice s kamerama kako bi se ojačali koncepti učenja. Dostupan s bilo kojeg mjesta i dizajniran prema vašem rasporedu, gdje je jedini alat koji vam treba web preglednik.

 

Trening uz vodstvo instruktora

Širok raspon otvorenih tečajeva za upis može pomoći vašim zaposlenicima da se osposobe za Rockwell Automation tehnologije. Tečajevi su osmišljeni kako bi se uskladili s određenim poslovima i usredotočili se na relevantne poslove. Tečajevi su otvoreni za sve polaznike i dostupni su u uredima Rockwell Automation ili na vašem radnom mjestu.

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za više informacija, raspored nadolazećih tečajeva  i uvjete naručivanja.